Service op afstand

Service op afstand

SMART MONITORING EN REMOTE SERVICE

EG Securis, onderdeel van Elektro Groeneweg uit Rotterdam onderscheidt zich door het aanbieden van een uitgebreid servicepakket, waaronder ‘Remote Service’ en ‘Smart Monitoring’. Deze service bespaart u op de lange termijn kosten en ontzorgt u als ondernemer of beheerder We monitoren al uw installaties op afstand en kunnen de meeste storingen vanuit ons kantoor oplossen. Wij zijn partner van Siemens en Hertek, beide vooruitstrevende A-merken.

Smart Monitoring

Onze speciaal ingerichte IT-afdeling monitort, via ‘Smart Monitoring’ vanuit ons kantoor in Rotterdam alle installaties die we aanleggen. Zodra er een waarde verandert, wat kan duiden op een storing of ongebruikelijke gebeurtenis, krijgen wij een melding. Na de melding onderzoeken we de oorzaak en lossen we het, indien mogelijk, via ‘Remote Services’ op. Mocht er een onderdeel in uw installatie zijn uitgevallen of afwijkend functioneren, dan komen wij bij u langs om het te repareren. Wij maken bij ‘Smart Monitoring’ onder andere gebruik van AI (artificial intelligence).

Remote Service

Omdat wij op afstand alle installaties bij u monitoren, kunnen we deze ook inspecteren met ‘Remote Service’. De maandelijkse inspecties aan brandmeld- en ontruimingsinstallaties doen wij grotendeels op afstand. Ook alle andere installaties inspecteert onze IT-afdeling vanuit ons kantoor in Rotterdam. Door op deze manier te werken, bespaart u op de lange termijn geld, omdat we niet periodiek bij u langs hoeven te komen voor de inspectie. Daarnaast zijn de intelligente systemen zo ingericht dat we meldingen krijgen als er iets afwijkends gebeurt.

Bekijk het artikel over remote installatiebeheer en het nieuwe BBL

Heeft u vragen over hoe wij ‘Smart Monitoring’ en ‘Remote Service’ inzetten, of wilt u vrijblijvend een offerte op maat, neem dan contact op.

010-2866590    #
    #
    #
    010-2866590
    info@egsecuris.nl