Camerabeveiliging

Camerabeveiliging

CAMERABEVEILIGING MET KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE

Onze intelligente camerasystemen zijn uitgerust met kunstmatige intelligentie. Het systeem is zelflerend en merkt op als personen zich ergens te lang ophouden, of als er ongebruikelijke bewegingen zijn. Dit systeem registreert ongebruikelijkheden eerder dan het menselijk oog en raakt nooit oververmoeid. Bij sabotage komt er direct een melding bij ons binnen. Deze onderscheidende manier van werken ontzorgt u als eigenaar van wooncomplexen, parkeergarages, scholen of bedrijfspanden.

Woningcorporaties

Woningcorporatie Woonstad uit Rotterdam maakt al meer dan vijftien jaar gebruik van onze diensten en we bewaken de openbare ruimtes van de Woonstad woningcomplexen met camera’s. Ondertussen hangen er meer dan 1000 camera’s en is het vandalisme enorm teruggedrongen. Via ‘Smart Monitoring’ krijgen we een melding als er een storing is, of als een camera wordt gesaboteerd.

Wilt u ook camerabeveiliging voor uw openbare ruimtes, parkeergarage of school, of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen, neem dan contact met ons op.

010-2866590    010-2866590
    info@egsecuris.nl