Brandbeveiliging en ontruiming

Brandbeveiliging en ontruiming

BRANDBEVEILIGING EN ONTRUIMINGSINSTALLATIES

EG Securis verzorgt brandbeveiliging en ontruimingsinstallaties voor bedrijven, hotels, gemeentes en zorginstellingen. Wanneer een ontruimingsinstallatie verplicht is, dan is ook een brandmeldinstallatie met rookmelders verplicht. Onze brandmeldsystemen detecteren brand in een vroeg stadium, waardoor er snel actie kan worden ondernomen. De ontruimingsinstallatie, met slow whoop, draagt bij aan het snel ontruimen van het pand. Wij zijn gecertificeerd om brandmeldinstallaties te installeren en onderhouden, en maken voornamelijk gebruik van de installaties van het A-merk Siemens.

Brandmeld- en ontruimingsinstallaties moeten maandelijks worden geïnspecteerd. Door gebruik te maken van ‘Remote Service’ kunnen wij dit grotendeels op afstand doen, waardoor uw bedrijfsvoering op normale wijze doorgang kan vinden. Via ‘Smart Monitoring’ houden wij al uw installaties in de gaten. Zodra ons ‘Smart Monitoring’ systeem een afwijkende waarde registreert, krijgen wij een melding. Dit lossen we dan direct op vanuit ons kantoor in Rotterdam. Als we het op afstand niet kunnen verhelpen, omdat er bijvoorbeeld een sensor stuk is, dan komen we bij u langs om de sensor te vervangen. Met ‘Remote Service’ bent u verzekerd van een veilig systeem, voor uw bezittingen, uw personeel en gasten.

Heeft u vragen over brandmeld- en ontruimingsinstallaties, rookmelders, of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen, neem dan contact met ons op.

010-2866590    010-2866590
    info@egsecuris.nl