Onderhoud beveiligingsinstallaties

Onderhoud beveiligingsinstallaties

Beveiligingsinstallaties remote onder controle houden, is een belangrijke toegevoegde waarde van Elektro Groeneweg, en in het bijzonder onze specialisten van EG Securis.

Wij bieden service en onderhoud op systemen voor brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en camerasystemen. Indien mogelijk zorgen we voor ‘Remote Service’ en ‘Smart Monitoring om service te verlenen.

Remote Service en Smart Monitoring

Wij hebben de overtuiging dat installaties op afstand beheren tot verbeteringen leidt. Het scheelt tijd, geld en CO2-uitstoot. Er zijn minder verkeersbewegingen, minder verstoring van het proces bij de klant en de dienstverlening verbetert. We kunnen immers sneller een storing verhelpen, omdat we direct in het systeem kunnen. Een camera die bespoten wordt, wij zien het direct! De bewaking vindt 24/7 plaats.

Snelle hulp bij storing

Binnen het systeem werken we met codes die de urgentie van de storing aangeven. Een urgente melding gaat direct naar onze storingsdienst. Minder urgente zaken pakken we periodiek op. We monitoren bijvoorbeeld ook of servers niet te heet worden en of updates nodig zijn. Doel is dat uw beveiligings- en veiligheidsinstallaties altijd op orde zijn.

A-merken

In principe bieden wij onderhoud voor diverse beveiligings- en veiligheidsinstallaties en vertalen die naar ons proces. Wij zijn Certified Solutions Partner van Siemens en dealer van Hertek voor brandbeveiliging, de twee marktleiders in Nederland. Verder kiezen wij voor A-merken op het gebied van beveiliging, waarmee we goed remote kunnen werken door slimme cloud-oplosssnigen zoals; Network Optix voor camerabeheer, VanderBilt voor geïntegreerde inbraak en toegang en iLOQ en Salto voor intelligente sluitsystemen.

→ Meer informatie over Remote Service en Smart Monitoring? Bel ons!

010-2866590
info@egsecuris.nl