Service en onderhoud wooneenheden

Service en onderhoud wooneenheden

In opdracht van diverse woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren en aannemers voert Elektro Groeneweg het onderhoud uit aan woning-gebonden elektrotechnische installaties. EG Securis staat garant voor een goede werking van brandmeld-, camera- en inbraakinstallaties.

We voeren de werkzaamheden uit in de regio Rotterdam, Drechtsteden en Den Haag en het gaat om meer dan 100.000 wooneenheden. Inmiddels hebben we vaktechnisch onze sporen verdiend. En ook qua service gaan we tot het uiterste. We houden onze klanten volledig op de hoogte over het verloop van de werkzaamheden via moderne hulpmiddelen. Zo beschikt Elektro Groeneweg over een compleet gedigitaliseerd bonnen-systeem en zijn de serviceauto’s uitgevoerd met een GPRS om reisafstanden te beperken.

Elektrotechnische inspecties

Elektro Groeneweg is tevens verantwoordelijk voor het uitvoeren van inspecties aan elektrische installaties. Gecertificeerde inspecteurs voeren conform de NEN 8025 inspecties uit om de veiligheid van woninginstallaties te borgen.

Ons klantenteam staat 365 dagen per jaar, 24 uur per dag klaar om bij calamiteiten en storingen snel en adequaat te handelen.

Beveiligingssystemen

EG Securis is binnen de overeenkomsten verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van beveiligingssystemen. Het betreft brandmeld-, camera- en inbraakinstallaties. Die spelen bij het leefbaar houden van wijken een belangrijke rol.

CCTV-installaties

Al sinds 2003 is EG Securis verantwoordelijk voor de beveiliging van circa 130 objecten van Woonstad Rotterdam en Woonstad Rotterdam VvE. De objecten betreffen commercieel vastgoed, eigen kantoren en woningcomplexen. De werkzaamheden bestaan uit het nieuw installeren, uitbreiden en upgraden van CCTV-installaties.

Elektro Groeneweg werkt voor de volgende woningbouwverenigingen:

  • Havensteder
  • 3B Wonen
  • Vestia
  • Woonstad Rotterdam
  • Woonbron
  • Haagwonen
  • Rijswijk Wonen
  • Woonplus

Interesse in brandmeld-, camera- en inbraakbeveiliging voor uw complexen? Neem contact met ons op!

010-2866590
info@egsecuris.nl