Beste van de klas bij Stichting Lucas Onderwijs

Beste van de klas bij Stichting Lucas Onderwijs

Elektro Groeneweg heeft ruime ervaring in de onderwijssector. EG Securis is daarbij dé specialist als het gaat om beveiligings- en brandmeldsystemen. Dat doen we gecertificeerd, want de veiligheid van leerlingen en medewerkers staat voorop. Al bijna een decennium verzorgen we voor Stichting Lucas Onderwijs het onderhoud van de elektrotechnische- en beveiligingsinstallaties

Lucas Onderwijs is een grote onderwijsstichting in de regio Haaglanden, met 24 locaties in de regio Delft en Den Haag. Het onderhoud is in 2017 opnieuw aanbesteed op basis van conditie-gestuurd onderhoud conform de NEN 2767. Elektro Groeneweg heeft zich daarbij wederom weten te kwalificeren. Onze servicegerichte dienstverlening en proactieve advisering gaven de doorslag. Daar zijn we best een beetje trots op.

Steevast paraat

Elektro Groeneweg voert ook de storingsopvolging uit voor de betrokken locaties. Lucas Onderwijs kan hiervoor zeven dagen per week, 24 uur per dag een beroep doen op de storingsdienst van Elektro Groeneweg met vooraf vastgelegde responsetijden. We zijn tevens verantwoordelijk voor het uitvoeren van projectmatige werkzaamheden. Die werkzaamheden volgen veelal uit de meerjarenbegroting en de terugkoppeling vanuit het onderhoud. Zo zorgen we preventief dat de installaties van Lucas Onderwijs continu op orde en veilig zijn.

Gecertificeerde brandmeldsystemen

Speerpunt in die veiligheid zijn de gecertificeerde brandmeldsystemen. EG Securis verzorgde deze systemen op diverse locaties van de onderwijsstichting.

Flexibele uitvoering

De werkzaamheden voeren we veelal uit binnen de schoolvakantieperiodes. Zo kan het onderwijs zoveel mogelijk ongestoord doorgaan. We streven daarbij naar een korte doorlooptijd van het werk. Daarin zijn goede communicatie en een heldere planning met de opdrachtgever en overige ketenpartners doorslaggevend. Elektro Groeneweg is nu eenmaal graag de beste van de klas.

 

010-2866590
info@egsecuris.nl