Over EG Securis

Over EG Securis

EG Securis en onderscheidend vermogen

EG Securis is onderdeel van Elektro Groeneweg uit Rotterdam. EG Securis richt zich op beveiligingsinstallaties die onroerend goed beveiligen en de veiligheid van mensen in die gebouwen waarborgt. In het Engels zijn hier twee mooie onderscheidende woorden voor:

  • Security: het beveiligen van gebouwen, zoals inbraakbeveiliging en toegangsbeheer
  • Safetyde veiligheid van personen in gebouwen waarborgen, zoals brandmeld- en ontruimingsinstallaties en noodverlichting

EG Securis onderscheidt zich door alle installaties in een gebouw aan elkaar te koppelen, waardoor het voor u als gebruiker of beheerder eenvoudig wordt om uw systemen te bedienen en beheren. Daarnaast verzorgen we via ‘Smart Monitoring’ en ‘Remote Service’ service op afstand. Via ‘Smart Monitoring’ worden afwijkingen geregistreerd en krijgen we een melding. ‘Remote Services’ maakt het mogelijk om op afstand inspecties aan alle installaties te verrichten. Zo hoeven we beperkt afspraken te maken en bij u langs te komen voor inspecties. Uiteindelijk levert dit een aanzienlijke besparing op.

EG Securis groeit snel. De afgelopen twee jaar zijn wij verdubbeld. Ons werkgebied is de Randstad en wij werken voor: woningcorporaties, bedrijven, het mkb, VvE’s, vastgoedbeheerders, scholen en zorginstellingen.

Beveiliging staat bij ons voorop. Onze afdeling cybersecurity zorgt ervoor dat onze installaties goed beveiligd zijn, zodat onbevoegden geen toegang krijgen.

#
#
#
#
010-2866590
info@egsecuris.nl