Veiligheid en toegang

Veiligheid en toegang

VIDEO-INTERCOM

Voor VvE’s, woontorens, bedrijven en bedrijfsverzamelgebouwen verzorgen we video-intercominstallaties. We leggen bedrade en draadloze installaties aan. Het is zelfs mogelijk om via de smartphone en domotica een verbinding te maken met de video-intercominstallatie. Zo kan de bewoner of gebruiker van een ruimte op de smartphone zien wie er voor de deur staat, als er aangebeld wordt.

Toegangsbeheer

Onze cybersecurity afdeling zorgt voor veilig toegangsbeheer, dat we via ‘Smart Monitoring’ controleren. Bij afwijkende waarden in de installatie of ongebruikelijke bewegingen krijgen we een melding. Afhankelijk van de melding, ondernemen we direct actie. Er zijn verschillende manieren, waaronder biometrische systemen, van toegangsbeheer. We noemen er hier een aantal:

  • Via een tag
  • Met sleutels, Smart Locks
  • Gezichtsherkenning
  • Vingerafdruk
  • Irisscan

Coronaproof toegangscontrole

We kunnen het toegangsbeheer uitrusten met thermische camera’s. Daardoor volgt er een melding als iemand, die gebruik maakt van het toegangsbeheer, verhoging of koorts heeft. Het is in een tijd met besmettingsgevaar van Corona, belangrijk om te weten of het bedrijf veilig is voor bezoekers en afnemers van ruimtes.

Heeft u vragen over video-intercom of toegangsbeheer, of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen, neem dan contact met ons op.

010-2866590    010-2866590
    info@egsecuris.nl